Ervaringen van deelnemers

Ik heb Femke leren kennen via onze oude werkgever. Op het werk begeleidde Femke mij in mijn rol als assistent locatiemanager. Toen zij aangaf de training mindfulness te geven, was ik direct geïnteresseerd. Ik heb toen aan haar gevraagd of zij de training ook individueel kon geven. En eigenlijk direct kwam haar antwoord dat ze dit wilde gaan doen, samen met mij. Vanaf de eerste training voel ik mij bij Femke op mijn gemak. Ze zorgt voor een huiselijk sfeer met het professionele tintje dat deze training vereist. Ik was op zoek naar mijn stopknop in mijn denken en doen. In acht trainingen ben ik een stukje dichter bij mezelf gekomen. Wat mij met name aansprak bij Femke is het feit dat ze niet beoordeeld of veroordeeld. Ze blijft herhalen dat je deze training voor jezelf doet en dat je zelf moet kijken wat prettig aan voelt en wat niet. Per training wordt een thema behandeld en ga je vervolgens thuis oefenen. Ik ben Femke enorm dankbaar voor haar luisterend oor en haar gevoel voor inleven. Ik heb in die paar weken training stappen gemaakt naar mijn stopknop die ik zonder Femke niet had kunnen nemen!
Bob
Mindfulness training - individueel – april 2020