Ervaringen van deelnemers en organisaties

Ben je benieuwd naar de ervaring van deelnemers en organisaties die een training of workshop bij mij hebben gevolgd? Op deze pagina staan er een aantal voor je op een rijtje.

Ik heb enkele online intervisiebijeenkomsten bijgewoond van Femke. Zij was altijd goed voorbereid en legde van tevoren duidelijk uit hoe de bijeenkomst er die dag uit ging zien. Door haar rustige, vriendelijke en georganiseerde manier van werken hadden de bijeenkomsten een gemoedelijke sfeer. Hierdoor werd er door alle deelnemers met respect naar elkaar geluisterd en overlegd over situaties waar wij in onze baan tegenaan liepen. Femke liet ons zelf nadenken over oplossingen door de juiste vragen te stellen, of door juist soms even niks te zeggen. Na afloop had ik er altijd een fijn gevoel bij en vond ik het een goed idee om een nieuwe bijeenkomst in te plannen!
Helmi
Intervisie Match & Work - oktober 2020
Ik heb Femke leren kennen via onze oude werkgever. Op het werk begeleidde Femke mij in mijn rol als assistent locatiemanager. Toen zij aangaf de training mindfulness te geven, was ik direct geïnteresseerd. Ik heb toen aan haar gevraagd of zij de training ook individueel kon geven. En eigenlijk direct kwam haar antwoord dat ze dit wilde gaan doen, samen met mij. Vanaf de eerste training voel ik mij bij Femke op mijn gemak. Ze zorgt voor een huiselijke sfeer met het professionele tintje dat deze training vereist. Ik was op zoek naar mijn stopknop in mijn denken en doen. In acht trainingen ben ik een stukje dichter bij mezelf gekomen. Wat mij met name aansprak bij Femke is het feit dat ze niet beoordeeld of veroordeeld. Ze blijft herhalen dat je deze training voor jezelf doet en dat je zelf moet kijken wat prettig aan voelt en wat niet. Per training wordt een thema behandeld en ga je vervolgens thuis oefenen. Ik ben Femke enorm dankbaar voor haar luisterend oor en haar gevoel voor inleven. Ik heb in die paar weken training stappen gemaakt naar mijn stopknop die ik zonder Femke niet had kunnen nemen!
Bob
Mindfulness training - individueel – april 2020
De oprechte betrokkenheid en professionaliteit van Femke zorgt ervoor dat wij en onze collega's met vol vertrouwen en energie de trainingen en intervisies van Femke bijwonen. Een luisterend oor, laat mensen in hun waarde en zet ze in hun kracht, mooie eigenschappen die echt bij Femke passen!   
Organisatie Match & Work
Verzorgen van trainingen, workshops en procesbegeleiding - 2020