Aanbod

Bij TOF draait alles om training en ontwikkeling. Ik vind het belangrijk dat je gelijk toe kan passen wat je geleerd hebt tijdens een bijeenkomst. Daarom zijn al mijn trainingen heel praktisch ingericht. Hieronder vind je meer informatie over mijn aanbod.

Mindfulness voor particulieren

Ik bied voor particulieren verschillende trainingen en workshops aan, zowel individueel als in groepsverband. Ik ben aangesloten bij de vakvereniging, daardoor kan je kosten soms weer vergoed krijgen vanuit je verzekering.

Communicatietrainingen

Communicatie en collega’s, op dit gebied is er altijd iets te leren. In mijn communicatietrainingen voor bedrijven leren medewerkers effectiever en plezieriger met elkaar communiceren.
Onderwerpen als feedback geven, slechtnieuwsgesprekken voeren, samenwerken en motiveren komen hierin aan bod. De trainingen zijn maatwerk, afgestemd op datgene waar jouw organisatie, medewerkers en collega’s baat bij hebben.

Ook bied ik een training aan gericht op begeleiding van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In deze train voor bedrijven leren werkgevers, jobcoaches en andere medewerkers hoe zij het zelfvertrouwen en het probleemoplossend en zelfsturend vermogen van een persoon verhogen. Deze methodiek ondersteunt in het faciliteren van duurzame gedragsverandering.

In de begeleiding van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt komt het voor dat een medewerker anders omgaat met bepaalde zaken, dingen minder snel oppikt of reageert op een manier die je niet gewend bent.

Tijdens deze training leer je hoe je als werkgever of jobcoach het zelfvertrouwen en het probleemoplossend en zelfsturend vermogen van de werknemer kan verhogen, waardoor je duurzame gedragsverandering faciliteert.

Intervisiebegeleiding

Na het volgen van een training of workshop, volgt de belangrijkste fase. Het moment dat jij hetgeen dat je geleerd hebt, toe moet passen in de praktijk. Voor de integratie van kennis in de praktijk bied ik intervisiebegeleiding aan en ondersteun ik als procesbegeleider bij casussen.

Maatwerk

Het kan zijn dat je nog niet precies weet wat je wilt of dat je iets zoekt dat niet in mijn aanbod staat. Ik kan altijd trainingen en workshops op maat maken. Graag drink ik een kop koffie met je en maak ik kosteloos een offerte op.